aaaaaaaa

babagan awake dhewe

Xuzhou Wan Xuan Import & Export Trading Co., Ltd. dumunung ing kutha ayu lan kuna kang disebut Xuzhou ing Provinsi Jiangsu. We are a perusahaan specialized ing barang impor lan ekspor perdagangan. We kudu akeh pabrik uga-cooperated. kita pabrik wis modern lan uga-dilengkapi fasilitas, lan watara 100 karyawan kreatif lan experienced. produk utama kita botol kaca, botol kosmetik, gendul anggur, gendul alus-ngombe, etc. kapasitas produksi Kita 180.000.000 bêsik saben taun. pabrik kita saiki wis 8 garis produksi kanggo botol kaca lan 4 garis kanggo lukisan lan printing.

ndeleng liyane

PRODUCTS MAIN

PRODUCTS HOT

PARTNER kita

  • green_cuisine_trade_direct_logo
  • husk
  • logo
  • bokor Premium
  • TWG
  • UltimateHostess