aaaaaaaa

за нас

Xuzhou Ван Xuan Увоз и извоз тргување копродукции, Ltd е лоцирана во една убава и античкиот град наречен Xuzhou во Jiangsu покраината. Ние сме компанија специјализирана во стакларија увоз и извоз трговија. Имаме многу добро соработувале фабрики. Нашата фабрика има модерен и добро опремени објекти, а околу 100 креативни и искусни работници. Нашите главни производи се стаклени шишиња, козметички шишиња, шишиња со вино, шишиња безалкохолни пијалаци, итн Нашите производствен капацитет е 180.000.000 парчиња годишно. Нашата фабрика сега има 8 линии за производство на стаклени шишиња и 4 линии за боење и печатење.

Гледај Повеќе

Главни производи

топла производи

Наш партнер

  • green_cuisine_trade_direct_logo
  • ЛУШПА
  • логото
  • PREMIUM ампули
  • TWG
  • UltimateHostess