aaaaaaaa

rreth nesh

Xuzhou Wan Xuan Import & Export Trading Co, Ltd, është e vendosur në një qytet të bukur dhe të lashtë të quajtur Xuzhou në Jiangsu Province. Ne jemi një kompani e specializuar në import dhe eksport qelqe tregtisë. Ne kemi shumë fabrika të mirë-bashkëpunuar. Fabrika jonë ka objekteve moderne dhe të pajisura mirë, dhe rreth 100 punonjës kreative dhe përvojë. Produktet tona kryesore janë shishe qelqi, shishe kozmetike, shishe verë, shishe e butë-pije, etj kapaciteti ynë i prodhimit është 180,000,000 copë në vit. Fabrika jonë tani ka 8 linja për prodhimin e shishe qelqi dhe 4 linja për pikturë dhe shtypje.

shiko më shumë

PRODUKTET KRYESORE

produkteve të nxehtë

PARTNER jONË

  • green_cuisine_trade_direct_logo
  • lëvore
  • logo
  • kupat PREMIUM
  • GTP
  • UltimateHostess