aaaaaaaa

tentang Kami

Xuzhou Wan Xuan Impor & Ékspor Trading Co, Ltd. perenahna dina kotana geulis tur kuna disebut Xuzhou di Propinsi Jiangsu. Kami hiji parusahaan husus di glassware impor sarta ékspor dagang. Urang kudu loba pabrik ogé-cooperated. pabrik urang boga modern jeung well-dilengkepan fasilitas, sareng sabudeureun 100 pagawé kreatif sarta ngalaman. produk utama urang téh botol kaca, botol kosmetik, botol anggur, botol lemes-inuman, jrrd kapasitas produksina kami nyaeta 180.000.000 buah per taun. pabrik urang kiwari boga 8 garis produksi pikeun botol kaca na 4 garis pikeun lukisan sarta percetakan.

nempo leuwih

hasil utama

produk panas

pasangan urang

  • green_cuisine_trade_direct_logo
  • HUSK
  • logo
  • VIALS premium
  • TWG
  • UltimateHostess